Recente :

Refuzul lui Cristi Chivu - "N-au bani pentru salariul lui"

duminică, iulie 07, 2013

Inter Milano este hotarata sa rezilieze contractul fundasului roman care in mod normal expira in 2014, si care are si o optiune de prelungire pe inca un sezon.



Insa, Cristi Chivu nu vrea sa renunute la generosul contract de care are parte la Inter, si este hotarat sa ramana la Milan pana cand acesta expira. Acum 2 zile va anuntam ca o echipa din Europa il doreste pe roman. Este vorba despre Panathinaikos Atena, echipa care are nevoie neaparata de un fundas dreapta de valoare.

Grecii doreau astfel sa isi asigure un post deficitar, dar sa dea si o mare lovitura de imagine, mutare care insa  nu are sorti de izbanda.

Victor Becali, agentul lui Chivu, a declarat pentru presa italiana, contrazicand astfel informatia publicata intai de Gazzetta dello Sport : "Nu stiu de unde apar asemenea ipoteze, dar Panathinaikos nu cred că are banii necesari pentru a aduce un jucător precum Chivu. El va ramane la Inter sa-si termine contractul, va garantez asta"

Cristi Chivu a castigat cu Inter Milano UEFA Champions League in anul 2010.

Sursa foto : fichajes.net

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17