Recente :

Astra Giurgiu incepe cu dreptul in EUROPA LEAGUE

joi, iulie 04, 2013

Cu dreptul lui Budescu mai exact, care a inscris un gol de toata frumusetea in minutul 84, dupa doua reprize cu posesie zdrobitoare in favoarea giurgiuvenilor.

Astra Giurgiu a fost echipa net superioara pe teren, a dominat mai mult, a avut posesie de aproape 70% si a avut mai multe ocazii la poarta slovenilor de la Domzale.
Inspiratia portalui sloven si anticipatia acestuia au fost scutul pazitor al celor de la Domzale. Dar acest meci a fost unul corect si, pana la final Astra a reusit sa inscrie si sa castige, pe merit.



Debutul in UEFA Europa League pentru ocupanta locului 4 in Liga 1 a fost unul de bun augur. Inscriind in deplasare si vazandu-se net superiori pe teren, mansa a doua de la Bucuresti sigur va fi mai spectaculoasa si una cu mai multe goluri pentru noi.


Elevii lui Daniel Isaila si-au trecut în cont și doua bare, la suturile lui Junior Morais (66) și Takayuki Seto (88).


Returul se joaca peste o saptamana, la Bucuresti, pe Arena Nationala. Astra - Domzale e programat joi, 11 iulie, de la ora 21:00.

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17